19

OBUOLYS ĄŽUOLE"

 Obuolių vyno distiliatas.

Nuo 2004 metų Čelovas Ramoška, pirmojo Lietuvoje šeimos vyno ūkio įkūrėjas, daro uogų vynus Šilutės rajone. Dar ankščiau užgimė svajonė sukurti pirmąjį lietuvišką uogų brendį.

Šiai svajonei buvo lemta išsipildyti 2016 metais Latvijoje, pagal Česlovo Ramoškos sukurtą receptą ir prižiūrint visą gamybos procesą. 

Pagamintas dvigubos distiliacijos metodu iš obuolių vyno, brandintas naudojant prancūzišką ąžuolą.
Aromatas: intensyvus, šviežių saldžių obuolių, karamelizuotų obuolių ir bananų, vanilės, cinamono.

 

Skonis: salstelėjęs, obuolių pyrago, karamelės, saldžių prieskonių.

 

Poskonis: ilgas, obuolių žievelės, prieskonių ir skrudintų migdolų.

 

Puikiai dera su daugeliu sūrių, įvairiais obuolių desertais.
Taip pat, aišku, jį malonu gerti vieną.

rc-vynas

ČESLOVO RAMOŠKOS

R.Č.

Vaisių ir uogų vyno distiliatas

Fruit and berry wine distillate 

 

Nuo 2004 metų Česlovas Ramoška, pirmojo Lietuvoje šeimos vyno ūkio įkūrėjas, daro vaisių ir uogų vynus Šilutės rajone. Daug ankščiau užgimė svajonė sukurti vaisių-uogų stiprųjį alkoholinį gėrimą . Pagamintas dvigubos distiliacijos metodu iš vaisių ir uogų  vyno. Brandintas naudojant prancūzišką ąžuolą, pagal Česlovo Ramoškos sukurtą receptą ir prižiūrint visą gamybos procesą.  Pagamintas Latvijoje  SIA „LV-Destilati“ .

Aromatas: intensyvus, vanilės, cinamono.

Skonis: salstelėjęs, karamelės, saldžių prieskonių.

Poskonis: ilgas, prieskonių ir skrudintų migdolų.